دانلود پاورپوینت آموزشی پروژه احداث قارچ خوراکی

 مقدمه:

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

مراحل تهیه قارچ خوراکی:

سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

ارزش غذایی قارچ:

میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد  وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین.درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(20-14درصد)، ماهی(20-15درصد)، تخم مرغ(13 درصد)، پنیر(25درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود  %71 تا  %90 پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%99)است.

توجه:

برای دانلود این کتاب به سایت ما مراجعه کنید وبعد از ثبت نام این کتاب وهزاران کتاب وفایل دیگر کشاورزی را دانلود کنید.             http://www.sib2.ir/

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت فلفل دلمه ای وبادمجان

دانلود کتاب فیزیولوژی در ختان میوه

دانلود مقاله کنترل پوسیدگی فوزاریوم خیار

دانلود کتاب کامل هرس درخت انگور

دانلود نشریه باغبانی 2011

دانلود کتاب آموزش کامل هرس

دانلود کتاب آشنایی با ویروس های گیاهی

دانلود کتاب پرورش هویج Carrot

سفارش نرم افزار پرورش ونگه داری گل وگیاهان زینتی در ایران

سفارش نرم افزار دنیای شگفت انگیز کاکتوس ها

دانلود پاورپوینت آشنای با انواع گیاهان عجیب وغریب

دانلود پاورپوینت مرفولوژی گل ها ومیوه ها

دانلود کتاب اثرات سرما بر روی سیستم های پرورشی انگور

دانلود کتاب اثرات اکسین بر روی درختان سیب

دانلوددکتاب معرفی کامل گل لادن

دانلود کتاب معرفی کامل انگور

دانلود کتاب بررسی روش های خشک کردن گلها

خرید پستی: فیلم،پاورپوینت،کتاب،جزوه،مقالات ونرم افزارها کشاورزی

دانلود کتاب آموزش کار با نرم افزار های GIS (خرید پستی فیلم آموزشی)

دانلود کتاب آشنایی با چمن ها،کشت وکار،ارقام،نگه داری

دانلود کتاب آشنایی با انواع قارچ کش ها وطرز استفاده از آنها

دانلود جزوه نکات کنکوری مرکبات(کامل)

دانلود کتاب معرفی کامل گل هورتانسیا(ادریسی)