کلم بروکلی را با سس قرمز استفاده کنید !

کلم بروکلی را با سس قرمز استفاده کنید !

کلم بروکلی و سس قرمز هر کدام دارای خاصیت فراوان و ضد سرطانی هستند که مصرف هر دوی آنها با هم باعث افزایش و چند برابر شدن ضد سرطانی می شود.

دکتر نیستانی مدیر آزمایشگاه ارزش های تغذیه ای کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران ضمن بیانات فوق گفت : ماده موجود در سس گوجه فرنگی که قرمز رنگ بوده و لیکوپن نام دارد از انواع کارتینوئیدها بوده که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و مطالعات نشان می دهد ، جوامعی که به هر شکلی لیکوپن زیاد مصرف می کنند وقوع سرطان به خصوص سرطان پروستات در مردان به طور محسوسی کاهش می یابد.

همچنین خانوده کلم و به خصوص کلم بروکلی ضمن اینکه خواص عمومی سبزی ها از جمله داشتن فیبر ، تنظیم کار دستگاه گوارش می باشند ، شامل ترکیبات ضد سرطانی به خصوص سرطان روده و کبد و دستگاه گوارش می باشند که مصرف این دو ماده ضد سرطانی با هم این خاصیت را در آنها چند برابر می کند.
وی در آخر تاکید کرد : این روش و سایر نکات تغذیه ای در صورتی پاسخ گو خواهد بود که در کنار شیوه درست رفتاری و تغذیه ای افراد باشد و با رعایت سایر اصول سلامتی مانند پرهیز از سیگار کشیدن همراه باشد.

برای نظر دادن به این موضوع اینجا کلیک کنید.

 

مطالب مرتبط با این موضوع:

کاهو بخورید تا همیشه خونتان تمیز باشد

انواع میوه ها وگیاهانی که نباید بخوریم!

زعفران بخورید تا دچار مشکلات بینایی نشویید

بازگشت به صفحه گیاهان دارویی

بازگشت به صفحه اصلی سایت