دانلود کتابهای باغبانی _ دانلود کتاب نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات
دانلود کتابهای باغبانی _ دانلود کتاب نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات
توضیحات: بازار آنزیمها برای صنعت میوهها و سبزیجات بهطور چشمگیری در سالهای اخیر گسترده شده و درحالیکه کتابهای زیادی با پوشش آنزیمها درحالحاضر در بازار موجود میباشند؛ به جز این کتاب هیچکدام تمرکز اختصاصی بر روی حوزه میوهها و سبزیجات ندارند. این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزههای مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات” تمرکز ویژهای روی نویدبخشترین تحولات تحقیقاتی بینالمللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامههای کاربردی صنعتی در آنها، دارد. این کتاب که به آنزیمها در میوهها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبههای متفاوت این حوزه میپردازد. علاوهبراین به بحث و بررسی در رابطه با نقش و تاثیر واکنشهای آنزیمی بر رنگ، طعم و بافت، میپردازد. ابن مرجع کامل درباره آخرین آنزیمهای کشف شده بهمنظور کمک به فنآوریها بحث نموده و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققین تازهکار که بیشک نقش مهمی در تحقیقات آینده ایفا میکنند، تالیف شده است.